Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Απόστολος Θεοδοσόπουλος, Υποψήφιος ΣΠΑΤΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Απόστολος Θεοδοσόπουλος είναι ανεξάρτητος ασφαλιστικός πράκτορας. Με μεταπτυχιακές σπουδές(EXECUTIVE M.Sc.) στην «ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ» από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Έχει 38 χρόνια εμπειρίας στην αγορά εργασίας, με εξειδίκευση στα επενδυτικά προϊόντα και  UNIT LINKED προϊόντα. Κατέχει το πιστοποιητικό καταλληλότητας στην ειδικότητα:(Β): ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ από την Τράπεζα Ελλάδος και το πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση επίσης από την Τράπεζα Ελλάδος.

 

Εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες.  Είναι Σύμβουλος διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων. Παράλληλα  είναι Financial Advisor, πιστοποιημένος από την EFICERT European Financial Certification Organization. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα management, πωλήσεων, δημοσίων σχέσεων, διαπραγματεύσεων, ασφαλίσεων, τραπεζικών και οργάνωσης και διοίκησης υπηρεσιών υγείας.

Έχει εργαστεί εκτός από την Ασφαλιστική Αγορά, και στην Αγορά Υγείας, στην οποία διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στη Γενική Κλινική ‘Υγείας Μέλαθρον’ του ΤΥΠΕΤ, όπως και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΥΠΕΤ.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα  από την Εθνική Τράπεζα, στην οποία εργάστηκε σε πολλές θέσεις, όπως στη Διεύθυνση Δικτύου σαν Υποδιευθυντής Ανάπτυξης Πελατείας, Εξειδικευμένο στέλεχος στην Διεύθυνση Επενδυτικών Προϊόντων και Καταθέσεων, επιφορτισμένος με την εκπαίδευση Στελεχών Personal Banking, παρουσίαση νέων επενδυτικών προϊόντων και στήριξη δικτύου.  Υπήρξε επίσης επι σειρά ετών Εισηγητής σεμιναρίων (πωλήσεων, διαπραγματεύσεων, επενδυτικών προϊόντων) και Διευθυντής Καταστημάτων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πετρούπολης.