Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

ΣΠΑΤΕ 40 Χρόνια Ιστορίας

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΠΑΤΕ, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΣΠΑΤΕ με ιδιαίτερη χαρά προσκαλεί τα Μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, στο Tennis Club Χαλανδρίου (Γαρυττού 13, Αγία Παρασκευή 153 43).

Πριν αποχαιρετήσουμε το 2021, κάνουμε τον απολογισμό μας και θέτουμε τους Στόχους για το 2022, χρονιά σταθμό για τον Σύλλογο μας καθώς γιορτάζει 40 Χρόνια Ιστορίας.

Στο επίκεντρο των δράσεων μας παραμένει η καταπολέμηση του Αθέμιτου Ανταγωνισμού, ο οποίος δηλώνει την παρουσία του ολοένα και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα στον Κλάδο μας.

Η πανδημία δεν μας επέτρεψε τόσο καιρό να πραγματοποιήσουμε συναντήσεις δια ζώσης για αυτό και η προσεχής Γενική Συνέλευση αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία να ανταμώσουμε ξανά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με πίστη & σκληρό αγώνα να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν!

Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 17:30, την οποία θα χαιρετίσει η Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ, Κα Μαρία Δημητριάδη. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η παρουσίαση των Πεπραγμένων Δ.Σ. 2020 και 2021 και ο Οικονομικός Απολογισμός 2020, με στόχο τα Μέλη μας να ενημερωθούν με ακρίβεια και διαφάνεια για όλες τις Δράσεις & την σημερινή κατάσταση  του Συλλόγου. Η Συνέλευση θα ολοκληρωθεί με Ομιλίες διακεκριμένων καλεσμένων στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθεί ο Αθέμιτος Ανταγωνισμός και οι οποίες θα αποτελέσουν μία ευκαιρία γόνιμου ανοιχτού διαλόγου.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσουν στον ίδιο χώρο, Χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων, Βραβεύσεις, ολοκληρώνοντας την εκδήλωση με δείπνο συνοδεία κρασιού και μουσικής.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα σας σταλεί μόλις οριστικοποιηθεί.

Σημαντικές Πληροφορίες:

  • Το εστιατόριο του HALANDRITennisClub, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση είναι χώρος COVIDFREE και ως εκ τούτου πρόσβαση στο εσωτερικό του θα έχουν μόνο όσοι προσκεκλημένοι διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης (εντός του τελευταίου 6 μήνου), υποχρεωτικό βάσει νομοθεσίας. Βάσει των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 2/11/2021, όσοι δεν έχουν πραγματοποιήσει ή ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, θα μπορούν με την προσκόμιση αρνητικού PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών να παρευρεθούν μόνο στον ανοιχτό εξωτερικό χώρο, όπου θα υπάρχει οθόνη για την αναμετάδοση της Συνέλευσης και της Εκδήλωσης που θα ακολουθήσει
  • Στο χώρο λαμβάνονται και τηρούνται όλα τα απαραίτητα Μέτρα Προστασίας κατά του Covid19
  • To Halandri Tennis Club διαθέτει ανοιχτό χώρο parking, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημά σας ΧΩΡΙΣ χρέωση
  • Πρόσβαση στον χώρο για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το ΜΕΤΡΟ μπορείτε να έχετε κατεβαίνοντας στην στάση Αγία Παρασκευή (600m- περίπου 7-8 λεπτά περπάτημα)

Σας παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας την παρουσία σας μέχρι την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου!

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΣΠΑΤΕ

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης