Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

O ΣΠΑΤΕ είναι απο σήμερα Συνδεδεμένο Μέλος του Ε.Ι.Α.Σ.

Με την εγγραφή του ΣΠΑΤΕ ως Συνδεδεμένο Μέλος του Ε.Ι.Α.Σ., όχι μόνο τα ΜΕΛΗ του Συλλόγου αλλά και οι Εργαζόμενοί των Μελών μπορούν να ωφελούνται απο μία σειρά προνομίων.

Μένοντας πιστοί στους στόχους μας και βάζοντας στο επίκεντρο την συνεχή επαγγελματική μας εκπαίδευση, η οποία μαζί με την εμπειρία αποτελούν σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τον Επαγγελματία Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΤΕ σας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την εγγραφή του Συλλόγου ως Συνδεδεμένο Μέλος του Ε.Ι.Α.Σ.

Με την εγγραφή του ΣΠΑΤΕ ως Συνδεδεμένο Μέλος του Ε.Ι.Α.Σ., όχι μόνο τα ΜΕΛΗ μας αλλά και οι Εργαζόμενοί των Μελών μας μπορούν να ωφελούνται μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, 2023, από τα προνόμια που ακολουθούν: 

α. Δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης ενός Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του Ινστιτούτου, διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών, κατ΄ έτος.   

β. Παροχή έκπτωσης 50% επί των διδάκτρων των Προγραμμάτων Σπουδών, των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και των Διαλέξεων του Ινστιτούτου.

γ. Παροχή έκπτωσης 50% επί της τιμής διάθεσης των εκδόσεων του Ινστιτούτου, βιβλίων, μελετών και ερευνών αγοράς.


Πληροφορίες αναφορικά με όλα τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Προγράμματα Σπουδών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΙΑΣ πατώντας εδώ.

Βήματα για την Συμμετοχή σας σε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ή Πρόγραμμα Σπουδών:

  1. Εντοπίζετε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ή Πρόγραμμα Σπουδών που σας ενδιαφέρει. (Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Προγράμματα Σπουδών μεταβείτε εδώ).
  2. Συμπληρώνετε την αντίστοιχη «Αίτηση Συμμετοχής» (βρίσκεται στο σχετικό πεδίο στην αντίστοιχή σελίδα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου – Προγράμματος Σπουδών) την οποία μας προωθείτε στο παρόν email info@spate.gr  ΜΑΖΙ  με το αποδεικτό Κατάθεσης των Διδάκτρων στους αναγραφόμενους λογαριασμούς του ΕΙΑΣ. Στην συνέχεια, ο ΣΠΑΤΕ προωθεί στο ΕΙΑΣ την Αίτηση Εγγραφής σας μαζί με το αποδεικτικό Κατάθεσης προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.
  3. Για τον υπολογισμό των διδάκτρων (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης που προβλέπεται λόγω της εγγραφής του ΣΠΑΤΕ ως Συνδεδεμένο Μέλος του ΕΙΑΣ) λαμβάνετε υπόψιν σας τα δίδακτρα που αναφέρονται στο πεδίο «Κόστος Συμμετοχής  –  Μέλη ΕΙΑΣ ALUMNI SOCIETY»

(Σε κάποια προγράμματα υπάρχουν επιπλέον Εξέταστρα Πιστοποίησης).

Ενδεικτικό παράδειγμα:

Από τα παραπάνω προνόμια μπορούν να ωφεληθούν τα Μέλη που έχουν τακτοποιήσει την Συνδρομή και του τρέχοντος έτους (2022).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • Σβερδίλα Βαρβάρα, Γραμματεία ΣΠΑΤΕ, E: info@spate.gr, Τ: 698 46 56 575
  • Κυριάκου Μάγδα, Υπεύθυνη Διαφήμισης & Επικοινωνίας ΣΠΑΤΕ, Ε: info@spate.gr, T: 210 6912456 & 694 95 59 672

Στην διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Εκ μερους του ΔΣ του ΣΠΑΤΕ

Μαρία Δημητριάδη, Πρόεδρος ΣΠΑΤΕ

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης