Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΠΑΤΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΠΑΤΕ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΑΤΕ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
contact us banner
contact us banner
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΠΑΤΕ (Medium)
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
contact us banner
previous arrow
next arrow

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την Πέμπτη 24.11.2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής ΣΠΑΤΕ, στο Αμφιθέατρο «Αντώνη Τρίτση», η αίθουσα του οποίου αποτέλεσε ευγενική παραχώρηση του Δήμου Αθηναίων προς τον Σύλλογο.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησαν οι εκλογές παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου και της Νομικής Συμβούλου κ. Μεταξά Αγάθης, όπου οι Συνάδελφοι με την ψήφο τους επέλεξαν τους Συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν κατά την νέα θητεία διοίκησης 2022 – 2025.

Από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκαν και πέντε (5) Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΟΑΔ. Αναφέρονται κατά σειρά εκλογής: κκ. Δημητριάδη Μαρία, Ζόμπολας Νικόλαος, Χατζηγεωργάκης Γεώργιος, Λιόσης Δημήτριος και Μεταξά Ελευθερία.

Με βάση το ισχύον Καταστατικό του Συλλόγου, η πλειοψήφησα Σύμβουλος κ. Δημητριάδη Μαρία, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, συγκάλεσε όλους τους επιτυχόντες στην Συγκρότηση σε Σώμα. Οι εκλεγέντες Σύμβουλοι με απόλυτη ομοφωνία εξέλεξαν την νέα Διοίκηση του Συλλόγου για τη νέα θητεία 2022 – 2025, ως ακολούθως :

Πρόεδρος Δ.Σ.                         Δημητριάδη Μαρία
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.                Χατζηγεωργάκης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.    Κουφοπούλου Αντωνία (νέο Μέλος Δ.Σ.)
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.    Βαγενάς Ευάγγελος (νέο Μέλος Δ.Σ.)
Ταμίας Δ.Σ.                              Κατσαρού Αναστασία
Α’ Τακτικό Μέλος                 Λιόσης Δημήτριος
Β’ Τακτικό Μέλος                 Νικολάου Γεώργιος

ΝΕΟ ΔΣ ΣΠΑΤΕ (Small)

Νέο ΔΣ ΣΠΑΤΕ 2022-2025

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές του ΣΠΑΤΕ και μας εμπιστεύτηκαν εκ νέου με την ψήφο τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι 3 νέοι υποψήφιοι μας εμπιστεύθηκαν, συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και εξελέχθηκαν.

Τα αναπληρωματικά Μέλη (κατά σειρά εκλογής) αποφασίσθηκε ομόφωνα να συμμετέχουν σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, όπως άλλωστε είχε αποφασισθεί και κατά την προηγούμενη θητεία Δ.Σ. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι για πρώτη φορά και τα αναπληρωματικά Μέλη πέραν της παρουσίας τους στα Διοικητικά Συμβούλια θα επωμιστούν με τομείς και δράσεις, όπως περιγράφονται παρακάτω:

Α’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.: Ζόμπολας Νικόλαος, αναλαμβάνει τον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και έχει στην ευθύνη του την επικοινωνία με τους Φορείς της Πολιτείας.

Β’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.: Μεταξά Ελευθερία, αναλαμβάνει την μελέτη των Ασφαλιστικών Συμβάσεων και των Ομαδικών Ασφαλιστηρίων που διατηρούν οι Συνάδελφοι μέσω των Ασφαλιστικών Εταιριών.
Γ’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. : Θεοδοσόπουλος Απόστολος, αναλαμβάνει την εγγραφή νέων Μελών, θέματα εκπαίδευσης Επενδυτικών Προϊόντων καθώς και την επικοινωνία με τις Ασφαλιστικές Εταιρίες σχετικά με τα προϊόντα αυτά.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι η ενεργή συμμετοχή τους θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας»

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΠΑΤΕ_6 (Small)
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΠΑΤΕ_1 (Small)
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΠΑΤΕ_5 (Small)
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΠΑΤΕ_4 (Small)
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΠΑΤΕ_1 (Small)
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΠΑΤΕ_2 (Small)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ασφαλιστική Εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ για την ευγενική παροχή του εντυπωσιακού Ψηφιακού Μουσείου, το οποίο παρείχε δωρεάν στον ΣΠΑΤΕ κατά την διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Ψηφιακό Μουσείο και μέσω της τεχνολογίας VR να κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία της Ασφάλισης.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΙΝΕΤΤΑ_1 (Small)
ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΙΝΕΤΤΑ_2 (Small)

Κλείνοντας, θα θέλαμε ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε όλα τα Μέλη μας για την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να εργαζόμαστε ομαδικά για την δίκαιη προάσπιση των συμφερόντων ΟΛΩΝ μας. Παροτρύνουμε δε και όλους τους Συναδέλφους μας, Ασφαλιστικούς Πράκτορες στον Ν. Αττικής, να δραστηριοποιηθούν για τα κοινά θέμα τα που μας απασχολούν, μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους στον ΣΠΑΤΕ.

Νέο ΔΣ ΣΠΑΤΕ 2022-2025

2022-11-24_ΣΠΑΤΕ_ΓΣ_A7R02208 (Small)

Μαρία Δημητριάδη –Βιλτανιώτη

Πρόεδρος ΣΠΑΤΕ

Θα ήθελα από καρδιάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη αυτής της ομάδας, στον Γιώργο Χ., τον Γιώργο Ν., τον Δημήτρη, την Ελευθερία, την Νατάσσα και τον Νίκο για όλη την συνεισφορά τους,  την προσπάθεια, τον χρόνο τους, την εμπιστοσύνη, τις ιδέες τους και τον σεβασμό στους Συναδέλφους μας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους μας δένει πια μια βαθιά φιλία και περήφανη για όσα μαζί χτίσαμε και αφήνουμε παρακαταθήκη στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σε αυτό το κλίμα καλωσορίζουμε τα νέους υποψήφιους για την επόμενη θητεία.

thumbnail_DSCF0828-copy-2-1

Γιώργος Χατζηγεωργάκης

Αντιπρόεδρος ΣΠΑΤΕ

ΒΑΓΕΝΑΣ ΕΥΑΓΓΛΕΟΣ

Ευάγγελος Βαγενάς

Ειδ. Γραμματέας ΣΠΑΤΕ

ΤΟΝΙΑ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

Αντωνία Κουφοπούλου

Γεν. Γραμματέας ΣΠΑΤΕ

Λιοσης-Δημήτρης

Δημήτρης Λιόσης

Α' Τακτικό Μέλος ΣΠΑΤΕ

νατασα-κατσαρου-φωτο

Νατάσα Κατσαρού

Ταμίας ΣΠΑΤΕ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιώργος Νικολάου

Β' Τακτικό Μέλος ΣΠΑΤΕ

Αναπληρωματικά Μέλη

NikolaosZompolas

          Νικόλαος Ζόμπολας

        Α' Αναπληρωματικό Μέλος

ελευθερια μεταξα φωτο

Ελευθερία Μεταξά

Β' Αναπληρωματικό Μέλος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

Απόστολος Θεοδοσόπουλος

        Γ' Αναπληρωματικό Μέλος

Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ

Έλα και εσύ στην Ομάδα μας

*Σημαντική Σημείωση: Μέλη στον ΣΠΑΤΕ εγγράφονται βάσει Καταστατικού οι Πιστοποιημένοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ με Άδεια Ασφαλιστικού Πράκτορα εγγεγραμμένοι στο ΕΕΑ και στο ΕΕΠ