Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΠΑΤΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΠΑΤΕ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΑΤΕ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
contact us banner
contact us banner
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΠΑΤΕ (Medium)
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΑΤΕ
Γίνε μέλος ΣΠΑΤΕ
contact us banner
previous arrow
next arrow

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την Πέμπτη 24.11.2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής ΣΠΑΤΕ, στο Αμφιθέατρο «Αντώνη Τρίτση», η αίθουσα του οποίου αποτέλεσε ευγενική παραχώρηση του Δήμου Αθηναίων προς τον Σύλλογο.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησαν οι εκλογές παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου και της Νομικής Συμβούλου κ. Μεταξά Αγάθης, όπου οι Συνάδελφοι με την ψήφο τους επέλεξαν τους Συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν κατά την νέα θητεία διοίκησης 2022 – 2025.

Από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκαν και πέντε (5) Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΟΑΔ. Αναφέρονται κατά σειρά εκλογής: κκ. Δημητριάδη Μαρία, Ζόμπολας Νικόλαος, Χατζηγεωργάκης Γεώργιος, Λιόσης Δημήτριος και Μεταξά Ελευθερία.

Με βάση το ισχύον Καταστατικό του Συλλόγου, η πλειοψήφησα Σύμβουλος κ. Δημητριάδη Μαρία, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, συγκάλεσε όλους τους επιτυχόντες στην Συγκρότηση σε Σώμα. Οι εκλεγέντες Σύμβουλοι με απόλυτη ομοφωνία εξέλεξαν την νέα Διοίκηση του Συλλόγου για τη νέα θητεία 2022 – 2025, ως ακολούθως :

Πρόεδρος Δ.Σ.                         Δημητριάδη Μαρία
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.                Χατζηγεωργάκης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.    Κουφοπούλου Αντωνία (νέο Μέλος Δ.Σ.)
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.    Βαγενάς Ευάγγελος (νέο Μέλος Δ.Σ.)
Ταμίας Δ.Σ.                              Κατσαρού Αναστασία
Α’ Τακτικό Μέλος                 Λιόσης Δημήτριος
Β’ Τακτικό Μέλος                 Νικολάου Γεώργιος

2022-11-24_ΣΠΑΤΕ_ΓΣ_A7R02459 (Medium)

Νέο ΔΣ ΣΠΑΤΕ 2022-2025

Τα αναπληρωματικά Μέλη (κατά σειρά εκλογής) αποφασίσθηκε ομόφωνα να συμμετέχουν σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, όπως άλλωστε είχε αποφασισθεί και κατά την προηγούμενη θητεία Δ.Σ. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι για πρώτη φορά και τα αναπληρωματικά Μέλη πέραν της παρουσίας τους στα Διοικητικά Συμβούλια θα επωμιστούν με τομείς και δράσεις, όπως περιγράφονται παρακάτω:

Α’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.: Ζόμπολας Νικόλαος, αναλαμβάνει τον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και έχει στην ευθύνη του την επικοινωνία με τους Φορείς της Πολιτείας.

Β’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.: Μεταξά Ελευθερία, αναλαμβάνει την μελέτη των Ασφαλιστικών Συμβάσεων και των Ομαδικών Ασφαλιστηρίων που διατηρούν οι Συνάδελφοι μέσω των Ασφαλιστικών Εταιριών.
Γ’ Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. : Θεοδοσόπουλος Απόστολος, αναλαμβάνει την εγγραφή νέων Μελών, θέματα εκπαίδευσης Επενδυτικών Προϊόντων καθώς και την επικοινωνία με τις Ασφαλιστικές Εταιρίες σχετικά με τα προϊόντα αυτά.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι η ενεργή συμμετοχή τους θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας»

Φωτογραφικό Υλικό

Ψηφιακό Μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ασφαλιστική Εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ για την ευγενική παροχή του εντυπωσιακού Ψηφιακού Μουσείου, το οποίο παρείχε δωρεάν στον ΣΠΑΤΕ κατά την διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Ψηφιακό Μουσείο και μέσω της τεχνολογίας VR να κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία της Ασφάλισης.