Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής, ΣΠΑΤΕ, ανακοινώνει την διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και των Εκλογών για την ανάδειξη των νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την θητεία 2022-2025.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής, ΣΠΑΤΕ, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και η Διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη των νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την θητεία 2022-2025.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων <<ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ>> οδός Ακαδημίας αρ. 50 Αθήνα. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 24 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 στον ίδιο χώρο.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.

2. Οικονομικός Απολογισμός & Απαλλαγή Μελών Δ.Σ.

3. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ.

4. Διαγραφή Τακτικών Μελών που οφείλουν συνδρομές, άνω των δύο (2) ετών

5. Προτάσεις και τοποθετήσεις Μελών 6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Εκπροσώπων για την Π.Ο.Α.Δ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής


Στον χώρο του φουαγιέ του Αμφιθεάτρου από τις 15.00μμ θα υπάρχει έκθεση με ελεύθερη είσοδο και για το κοινό και όλους τους Συναδέλφους, όπου για πρώτη φορά θα παρουσιασθούν εκθέματα από το Ψηφιακό Μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ. Τα εκθέματα αυτά χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα και θα παρουσιασθούν σε ειδικές προθήκες, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Virtual Reality θα προσφέρεται στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη ξενάγηση στο Μουσείο.

«Για εμάς το Μουσείο είναι ένα νέο, σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας με το κοινό. Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την έννοια της ασφάλισης, να αναδείξουμε την ιστορία της, αλλά και να μοιραστούμε με τον κόσμο την παράδοση της εταιρείας μας – το 2023 συμπληρώνουμε 50 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταφέρει ως κλάδος να βοηθήσουμε τον κόσμο να αντιληφθεί την πραγματική σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης στο μέγεθος που της αναλογεί. Πιστεύουμε ότι η προσπάθειά μας αυτή, πέρα το να αποτελεί έναν χώρο γνώσης και ψυχαγωγίας, θα φανεί χρήσιμη και σε αυτήν την κατεύθυνση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος Μόσχοβος Νίκος, Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής.


Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους, τα Σωματεία και τους Φορείς για την εξαιρετική συνεργασία κατά την διάρκεια της θητείας μας!

Καλούμε όλα τα Μέλη μας να δώσουν το παρόν και σε αυτή την εκλογική διαδικασία σε μία δύσκολη και απαιτητική περίοδο που διανύει ο κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Λίγα Λόγια για τον ΣΠΑΤΕ…
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Αττικής, Σ.Π.Α.Τ.Ε Ιδρύθηκε το 1982 και έκτοτε συνεχίζει ανελλιπώς την λειτουργία του, αποτελώντας επίσημο εγγεγραμμένο Μέλος της ΠΟΑΔ, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω της οποίας εκπροσωπείται στην Ε.Α.Δ.Ε. και στην BIPAR (European Federation of Insurance Intermediaries).

Μετά την ολοκλήρωση της Συνέλευσης και των Εκλογών, θα ακολουθήσει μεζές και κρασάκι σε κοντινό μαγαζί.

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης