Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Ελευθερία Μεταξά, Γενική Γραμματέας ΣΠΑΤΕ

ελευθερια μεταξα φωτο

Η Ελευθερία Μεταξά είναι γεννημένη το 1967 στην Αθήνα και μητέρα δύο αγοριών. Απόφοιτος  του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά,  ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της Φώτη Μεταξά.

Ο πατέρας της ήταν από τους πρώτους Ασφαλιστικούς Πράκτορες της Εθνικής Ασφαλιστικής και παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα αναγνώρισε την ανάγκη και τη σημασία της Ένωσης  των  Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Πρακτόρων.  Μαζί με άλλους καταξιωμένους  Ασφαλιστικούς Πράκτορες της εποχής ίδρυσε το 1984 τον «Σύλλογο Τραπεζικών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής»,  ο οποίος τον Μάρτιο του 2004 μετονομάστηκε σε ΣΠΑΤΕ «Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής».

Από παιδί έμαθα την Αξία της Ασφάλισης και αγάπησα το επάγγελμα αυτό όντας δίπλα στον  πατέρα μου, χρεοπιστώνοντας καρτέλες πελατών και ακούγοντας για ατυχήματα και αποζημιώσεις, περιμένοντας την κλήρωση των τίτλων κεφαλαιοποίησης… χαζεύοντας τα δώρα που έβαζαν τότε οι Ασφαλιστικές Εταιρείες μέσα στα συμβόλαια.

Τελειώνοντας το Σχολείο και το Πανεπιστήμιο η Ελευθερία Μεταξά ξεκίνησε το ταξίδι στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων για όλους τους Κλάδους και επιπρόσθετα για Αμοιβαία Κεφάλαια αλλά και Δάνεια. Η αγάπη της ήταν και είναι οι Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας.

Η ενασχόλησή της με το Σύλλογο «ΣΠΑΤΕ»  ξεκίνησε στις αρχές του 2010 και διαρκεί μέχρι και σήμερα,  όπου κατέχει τη θέση της  Γενικής  Γραμματέως.

Μαζί  με όλους του συμμετέχοντες  του Διοικητικού Συμβουλίου, εργαζόμαστε για  να διασφαλιστεί το Επάγγελμά μας και να ξεπεραστούν τα θέματα που μας ανακύπτουν στην καθημερινότητα μας.