Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η ARAG Versicherungen προσφέρει μέσω του δικτύου των συνεργατών της δικηγόρων ΔΩΡΕΑΝ νομική υποστήριξη σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν περιστατικά ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ είτε έχουν ασφαλιστική σχέση μαζί με την εταιρεία είτε όχι.

Ακολουθεί ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της Εταιρείας:

“Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης αποφασίσαμε να προσφέρουμε μέσω του δικτύου των συνεργατών μας δικηγόρων ΔΩΡΕΑΝ νομική υποστήριξη σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν περιστατικά ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ είτε έχουν ασφαλιστική σχέση μαζί μας είτε όχι.

Η παροχή νομικών συμβουλών και η απαραίτητη νομική καθοδήγηση θα γίνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες δικηγόρους του δικτύου μας τηλεφωνικά σε Αθήνα- Πάτρα- Θεσσαλονίκη σε ημέρες και ώρες που αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας www.ARAG.gr

Στην ιστοσελίδα μας φιλοξενείται επίσης σχετική με το θέμα παρουσίαση της ψυχολόγου- ψυχοθεραπεύτριας Κυρίας Μαρίας Σουρρή.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συστρατεύτηκαν μαζί μας για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής, αναγνωρίζοντας την έκταση και τη σοβαρότητα του θέματος, αλλά και την αξία της παρέμβασής μας”.

Για την ARAG SE

Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης