Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μ.ΤΑΤΣΗ μετά την αποχώρηση του από την Δ/νση Πωλήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν μια 10ετία, η Εθνική Ασφαλιστική στελέχωσε τη Δ/νση Πωλήσεων με την παρουσία του Μιχάλη Τάτση, ένα πρόσωπο που επένδυσε ουσιαστικά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην ανάπτυξη των Δικτύων Πωλήσεων, αλλά και στην ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των δικτύων και των συνεργατών του.

Η προσωπικότητα του Μιχάλη, απέφερε θεαματικά αποτελέσματα και επίτευξη κορυφαίων στόχων σε μία μεταβατική περίοδο για την Εθνική Ασφαλιστική αλλά και εν μέσω πρωτοφανών συνθηκών και καταστάσεων που επικράτησαν και στην ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Πέτυχε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ εταιρείας, συνεργατών, ασφαλιστών, κλάδων και πελατών, χωρίς να διαρρήξει τις μεταξύ τους σχέσεις, επιδεικνύοντας εξαιρετική προσαρμοστικότητα και κρατώντας μία αξιοθαύμαστη ισορροπία, με απώτερο σκοπό πάντα την ορθή, σωστή και συνεχή λειτουργία όλων των μερών.

Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής, με την επιστολή αυτή τον ευχαριστεί δημόσια για αυτήν την πολυετή επιτυχημένη προσπάθεια και αφοσίωση του στο Δίκτυο των Ασφαλιστικών Πρακτόρων.

Η εξαιρετική συνεργασία μας στην διάρκεια όλων αυτών των ετών, παρά τις όποιες δυσκολίες, δημιούργησε σταθερούς δεσμούς των Ασφαλιστικών Πρακτόρων με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική λειτουργώντας ως κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη των πωλήσεων

Θα θέλαμε να του ευχηθούμε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όποια επαγγελματική θέση επιλέξει και να είναι βέβαιος ότι ο ΣΠΑΤΕ θα είναι μαζί του και θα τον στηρίξει σε κάθε νέο του εγχείρημα!

Το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης