Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Το επόμενο ραντεβού του ΣΠΑΤΕ με την ΕΘΝΙΚΗ είναι την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 στις 12:00

Ακολουθεί Ανακοίνωση του ΣΠΑΤΕ:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα Μέλη μας για την παρουσία τους στην πρώτη συνάντηση του ΣΠΑΤΕ με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, την Τετάρτη 07/07/2021 στην 13:00.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας, μέσα από την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Κου Σιγιάννη, Head of Product Development, για το Νέο Ασφαλιστικό Προϊόν  «Full Life Plan», είχαμε την ευκαιρία να εστιάσουμε στα σημαντικά πλεονεκτήματα του προγράμματος σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Ανταγωνισμού.

Την σκυτάλη έλαβε ο Κος Παπαχρήστου, Διευθυντής Αναλήψεων Κλάδου Ζωής,με την παρουσίαση  των Βασικών Προγραμμάτων του Κλάδου Ζωής. Κατά την Ομιλία του ανήγγειλε σημαντικές αλλαγές-βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα όπως η προσθήκη της ΑΠΑ στο πρόγραμμα «Full στην Υγεία», της Πρόσκαιρης Θανάτου στο «Full Life Plan»  & η δημιουργία νέου Οικογενειακού Πακέτου Διαγνωστικών Εξετάσεων. Η συνάντηση μας αποτέλεσε μία ευκαιρία γόνιμου διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, όπου τα Μέλη του ΣΠΑΤΕ ανάδειξαν την ανάγκη που υπάρχει να συμπεριληφθεί η αγωγή Επειγόντων Περιστατικών στις καλύψεις των Νοσοκομειακών Προγραμμάτων και να αλλαχθεί ο τρόπος υπολογισμού της απαλλαγής σε ετήσια βάση.

Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο  Κος Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων Ανεξάρτητου Δικτύου, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε όλο το Πρακτορειακό Δίκτυο για την συμβολή του στην Ανάπτυξη των Εργασιών και ειδικότερα του Κλάδου Ζωής & Υγείας.


Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε όλους την Τρίτη 13 Ιουλίου, στις 12:00 στην δεύτερη συνάντηση με τον Διευθυντή Αποζημιώσεων Κλάδου Αυτοκινήτου, κ. Παπαντωνόπουλο και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης κ. Βερύκοκκο. 

Η συνάντησή θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Το Link για τη σύνδεσή σας μαζί με Σύντομες Οδηγίες έχουν προωθηθεί από την Εθνική Ασφαλιστική στα Μέλη που έχουν δηλώσει Συμμετοχή.


Σημαντικό:

Σε περίπτωση που κάποιο Μέλος επιθυμεί να συμμετάσχει στις διαδικτυακές συναντήσεις,  αλλά δεν έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα, παρακαλούμε όπως μας αποστείλει e mail στο info@spate.gr ή να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.69.12.456

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης