Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Το επόμενο ραντεβού του ΣΠΑΤΕ με την ΕΘΝΙΚΗ είναι την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις 12:00. Θέμα: οι Αποζημιώσεις Κλάδου Ζωής & Υγείας.

Ακολουθεί Ανακοίνωση του ΣΠΑΤΕ:

Ευχαριστούμε ακόμα μία φορά τα Μέλη μας για την σημερινή τους παρουσία στην 2η συνάντηση του ΣΠΑΤΕ με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική με θέμα τον Κλάδο Αυτοκινήτου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής Κλάδου Αυτοκινήτων κ. Παπαντωνόπουλος και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης κ. Βερύκοκκος.

Μέσα από την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Κου Βερύκοκκου, αναδείχθηκαν τα δυνατά σημεία των Ασφαλιστικών Προϊόντων Κλάδου Αυτοκινήτου σε σχέση με τον Ανταγωνισμό. Με αφορμή την συνάντηση, αναφέρθηκαν οι Οδηγίες Ανάληψης για την ταχύτερη έκδοση των Συμβολαίων.

Ο κ. Παπαντωνόπουλος αναφέρθηκε στην ταχύτητα αλλά και στην αξιοπιστία της Εθνικής Ασφαλιστικής στον Κλάδο Αποζημιώσεων Αυτοκινήτου, σημειώνοντας ότι το 2020 καταβλήθηκαν € 37 εκατ. σε αποζημιώσεις. 

Ακολούθησαν ερωτήσεις των Μελών του Συλλόγου μας καθώς και προτάσεις για την Βελτίωση των Προϊόντων όπως πχ. αναβάθμιση του portal ζημιών, ορθή διαχείριση των περιστατικών από τις Συνεργαζόμενες Εταιρείες Οδικής Βοήθειας, παροχή έκπτωσης στα Ασφαλιστήρια με ετήσια διάρκεια κα.

Τέλος, ανακοινώθηκαν εκ μέρους των Στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι αλλαγές και βελτιώσεις που αναμένονται από τον Σεπτέμβριο, όπως αλλαγή Ζωνών σε όλη την Ελλάδα, Νέα Πακέτα Ασφάλισης για χρήση ΦΙΧ, Αγρ. ΦΙΧ, Τρακτέρ, Ψυγεία & βελτίωσης της κάλυψης Μεικτής.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε και πάλι ο  κος Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων Ανεξάρτητου Δικτύου, ο οποίος με τη σειρά του επιβεβαίωσε την εξωστρέφεια της Εταιρείας με το Ανεξάρτητο Δίκτυο Ασφ. Πρακτόρων στην νέα εποχή επικοινωνίας & υπενθύμισε τον επανακαθορισμό της Εμπορικής Πολιτικής για το Protect.


Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε όλους αύριο, Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 12:00 , στην τρίτη συνάντηση με τον Διευθυντή Αποζημιώσεων Κλάδου Ζωής & Υγείας, κ. Γεώργιο Νικολόπουλο και τον Προϊστάμενο Αποζημιώσεων Ζωής και Υγείας, κ. Λιακόπουλο Κωνσταντίνο, με τους οποίους θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν στις Αποζημιώσεις Κλάδου Ζωής, ώστε να ολοκληρωθεί ο Κλάδος Ζωής & Υγείας. 


Η συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Το Link για τη σύνδεσή σας μαζί με Σύντομες Οδηγίες έχουν προωθηθεί από την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική στα Μέλη που έχουν δηλώσει Συμμετοχή.

Σημαντικό:

Σε περίπτωση που κάποιο Μέλος επιθυμεί να συμμετάσχει στις διαδικτυακές συναντήσεις, αλλά δεν έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα, παρακαλούμε όπως μας αποστείλει e mail στο info@spate.gr ή να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.69.12.456

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης