Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Η Αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα στο νέο ηλεκτρονικό- ψηφιακό περιβάλλον ασφάλισης και η μετάβαση σε αυτό.

Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής, εγκαινίασε στις 24.11.2020 έναν νέο Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων αποκλειστικά για τα Μέλη του, με θέμα «Η Αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα στο νέο ηλεκτρονικό- ψηφιακό περιβάλλον ασφάλισης και η μετάβαση σε αυτό».

Ο επαγγελματισμός των Συναδέλφων μας αλλά και η αγωνία τους για το αύριο, μας παρακίνησαν να προσκαλέσουμε, Ασφαλιστικές Εταιρείες, που κατ’ εξοχήν υποστηρίζουν το Δίκτυο των Ασφαλιστικών Πρακτόρων, επενδύοντας στην πώληση προϊόντων μέσω των φυσικών δικτύων , προβάλλοντας τα προϊόντα στον καταναλωτή χωρίς το πρώτο κριτήριο να είναι η τιμή αλλά η αξία της ασφάλισης και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατανόηση της από τον Καταναλωτή.


Στις Διαδικτυακές Συναντήσεις, ο ΣΠΑΤΕ και τα Μέλη του συνομιλούν με εκπροσώπους Ασφαλιστικών Εταιρειών, για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνουν την Ασφαλιστική Αγορά σήμερα, τον ρόλο των επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, τα νέα Ασφαλιστικά Προϊόντα, τις συνθήκες ανταγωνισμού κα.


Η Ασφαλιστική Αγορά, από τα μέσα του 2020, επηρεασμένη από το εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η πανδημία COVID-19, λειτουργεί κάτω από νέα δεδομένα.


Οι Ασφαλιστικοί Πράκτορες, λειτουργώντας ήδη σε ένα μεγάλο μέρος, με διευρυμένες ηλεκτρονικές διαδικασίες, επέδειξαν ισχυρά αντανακλαστικά, στάθηκαν και στέκονται δίπλα στον ασφαλισμένο, σε όλη την διάρκεια της κρίσης που διανύουμε λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σεβόμενοι την αξία της ανθρώπινης ζωής, γεγονός που αναγνωρίζεται πλέον από όλους τους φορείς της Αγοράς. Την ίδια στιγμή όμως, ο έντονος ανταγωνισμός των ασφαλίστρων, μεταξύ των Ασφαλιστικών Εταιρειών δημιουργεί πολλαπλά ερωτηματικά για την υγιή Ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.


Ο ΣΠΑΤΕ, αναγνωρίζει τα οφέλη των νέων τεχνολογιών τις οποίες η πλειοψηφία των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών έχει υιοθετήσει, επενδύοντας στον, μέχρι πρότινος για πολλούς «άγνωστο» Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Επικοινωνία, Ενημέρωση σχετικά με τα Συμβόλαια, Τηλε-συναντήσεις, Διαδικτυακή παρουσία-προβολή της επιχείρησης, Προσέλκυση νέων Ασφαλισμένων κα).

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης