Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!
blog-ΣΠΑΤΕ
blog-ΣΠΑΤΕ
Minetta Banner_Geniko

Σχετικά με την Μινέττα Ασφαλιστική

Η ΜΙΝΕΤΤΑ, με την πολυετή παρουσία και εμπειρία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, προσφέρει ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά  προγράμματα για κάθε κίνδυνο, αποκλειστικά μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, ανεξάρτητων, συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών. Η δραστηριοποίησή της, εκτείνεται σε ένα ευρύτατο ασφαλιστικό πεδίο , στον Κλάδο Αυτοκινήτου, στους λοιπούς Γενικούς Κλάδους όπως και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, προσφέροντας προγράμματα  προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σήμερα.

Η Εταιρία επενδύει στις νέες τεχνολογίες, φροντίζοντας για τη διαρκή ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνει το δίκτυο των Συνεργατών της. Σταθερή επιδίωξη, αποτελεί η παροχή σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και ψηφιακών εφαρμογών για τους  συνεργάτες, που απλοποιούν και επιταχύνουν τις καθημερινές εργασίες, συμπιέζουν τα λειτουργικά έξοδα και διευκολύνουν την επικοινωνία με τους ασφαλισμένους.

Electrify Minetta

Ενδεικτικά αναφέρονται:

Υπηρεσία τιμολόγησης που στηρίζεται σε τεχνολογία Artificial Intelligence.

Ο συνεργάτης μπορεί να τιμολογήσει όχημα ανεβάζοντας στο σύστημα την άδεια κυκλοφορίας ή μια φωτογραφία του οχήματος και η εφαρμογή συμπληρώνει αυτόματα τα απαραίτητα στοιχεία.

Απομακρυσμένη αποδοχή μέσω email στην περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι παρών.

Ο ασφαλισμένος μπορεί να λαμβάνει και να αποδέχεται τα απαραίτητα έγγραφα βάσει IDD & GDPR καθώς και το συμβόλαιό του πατώντας απλά ένα κουμπί.

Ηλεκτρονική αίτηση Ατυχημάτων – Ασθενειών.

Η υποβολή αίτησης για τον κλάδο Ατυχημάτων – Ασθενειών γίνεται ηλεκτρονικά καθώς και η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού της αίτησης γίνεται μέσω τηλεφωνικής συνέντευξης από γιατρό.

Εκπαιδευτική πλατφόρμα Minetta Edu

Μέσω της πλατφόρμας γίνεται εκπαίδευση για τα προγράμματα της Εταιρίας και δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης webinar.

Η Εταιρία από το ξεκίνημά της, στηρίζει τις δραστηριότητες της σε ένα τρίπτυχο επαγγελματικών αξιών:

  • Σαφήνεια στους όρους των προγραμμάτων
  • Προσωπικές σχέσεις
  • Ταχύτητα στις αποζημιώσεις

Πέρα από τα παραπάνω, η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μια Εταιρία με έντονη δέσμευση στην κοινωνική υπευθυνότητα και στις κοινωνικές αξίες. Λειτουργεί σύμφωνα με την Πολιτική Κοινωνικής Υπευθυνότητας και τον Κώδικα Δεοντολογίας  που διαθέτει, με σταθερότητα, συνέπεια και δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Διαθέτει και εφαρμόζει άρτιο Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας το οποίο περιλαμβάνει σε ετήσια βάση τις ενέργειες ΕΚΕ που προγραμματίζει προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Κοινωνίας.

Για τη ΜΙΝΕΤΤΑ η ασφάλιση δεν είναι μια απλή συναλλαγή, είναι Ανθρώπινη Σχέση!

Ασφαλίζει ό,τι αξίζει ΜΙΝΕΤΤΑ

*Πηγή: www.minetta.gr