Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Διαδικτυακές Συναντήσεις του ΣΠΑΤΕ σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική

Ο ΣΠΑΤΕ σε συνεργασία με το Δίκτυο Πωλήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ προγραμματίζει διαδικτυακές συναντήσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα τον μήνα Ιούλιο 2021.

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την πρώτη μας συνάντηση με τον Διευθυντή Αναλήψεων Κλάδου Ζωής & Υγείας, κ. Δημήτριο Παπαχρήστου, με τον κ. Σιγιάννη για θέματα Αναλήψεων Κλάδου Ζωής. Θα ακολουθήσει, την Τετάρτη 14 Ιουλίου τηλε-συνάντηση με τον Διευθυντή Αποζημιώσεων Κλάδου Ζωής & Υγείας, κ. Γεώργιο Νικολόπουλο και τον Προϊστάμενο Αποζημιώσεων Ζωής και Υγείας, κ. Λιακόπουλο Κωνσταντίνο, με τους οποίους θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν στις Αποζημιώσεις Κλάδου Ζωής, ώστε να ολοκληρωθεί ο Κλάδος Ζωής & Υγείας.

Τέλος την Τρίτη 13 Ιουλίου, “λόγο έχει” ο Κλάδος Αυτοκινήτου, με τον Διευθυντή Κλάδου Αυτοκινήτων κ. Παπαντωνόπουλο και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης κ. Βερύκοκκο.


  • Τετάρτη 7 Ιουλίου, 13:00-14:30: ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ
  • Τρίτη 13 Ιουλίου, 12:00-13:30: ΚΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • Τετάρτη 14 Ιουλίου, 12:00-13:30: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ

Οι εκπαιδευτικές Συναντήσεις θα ολοκληρωθούν με τον Κλάδο Πυρός με τον Αναπληρωτή Γενικό, κ. Μακρή και οι Λοιποί Κλάδοι με έμφαση σε προϊόντα αιχμής.


Οι Συναντήσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και αφορούν αποκλειστικά τα μέλη του ΣΠΑΤΕ.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε όλους εκεί!

Για δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε email στο info@spate.gr ή και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 69 12 456 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00)

Μετά την Δήλωση Συμμετοχής σας θα λάβετε στο email σας απο το Δίκτυο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής το Link που απαιτείται για την σύνδεσή σας μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams (στο email περιλαμβάνονται και Οδηγίες Σύνδεσης)

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης