Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Ο ΣΠΑΤΕ θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής των Επιμορφωτικών webinars που διοργανώνονται για 7η συνεχή χρονιά από το Insurancewebinars.gr και την Insurance Innovation.


Στο επίκεντρο των στόχων που έχουμε θέσει ως νέο Δ.Σ. βρίσκεται και η παροχή υπηρεσιών στον Τομέα της Εκπαίδευσης – Επιμόρφωσης για τα Μέλη του Συλλόγου μας.

Η νέα αυτή παροχή προς τα Μέλη μας, εγκαινιάστηκε με ιδιαίτερη χαρά την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου με το πρώτο webinar για την νέα σαιζόν με τίτλο «Πώς να θεραπεύσεις την αναβλητικότητα;»

Ομιλητής του webinar ήταν ο κ. Ιωάννης Μηλιάτσης, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach.


Οι βασικοί άξονες στους οποίους κινήθηκε το webinar ήταν:

• Τι είναι αναβλητικότητα ;
• Γιατί τεμπελιάζουμε ;
• Πότε είναι καλό να τεμπελιάζουμε ;
• Πως ξεπερνάμε την αναβλητικότητα μας ;
• Πως δημιουργούμε ή αλλάζουμε συνήθειες ;
• Ξεκινώντας να χτίζουμε την «τέλεια μέρα μας»
Η συμμετοχή σας είναι Δωρεάν
Πως θα παρακολουθήστε το webinar


Λίγα λόγια για τον εισηγητή…

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professional και του Sales and Marketing Executives International. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach. Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%. Ψυχολογία και τεχνικές επιτυχίας”.

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης