Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΤΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα τις Ασφαλιστικές Εταιρείες & το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την πολλή σημαντική υποστήριξη τους στο έργο του Συλλόγου

blog-ΣΠΑΤΕ
Car banner 3000x1055
Minetta Banner_Geniko
generali banner
χορηγιες-υποστηρικτες
χορηγιες-υποστηρικτες
Car banner 3000x1055
Car banner 3000x1055
Minetta Banner_Geniko
Minetta Banner_Geniko
generali banner
generali banner
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Είμαστε  πεπεισμένοι ότι η υποστήριξη και η εξαιρετική  συνεργασία που έχουμε, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στους κοινούς μας στόχους:

Electrify Minetta
  • την προβολή του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Πράκτορα
  • την από κοινού προσπάθεια ενίσχυσης & διάδοση της αξίας της Ιδιωτικής Ασφάλισης στους καταναλωτές
  • την λειτουργία της αγοράς με όρους υγιούς ανταγωνισμού
DIGITAL BANNER NP

Οι Υποστηρικτές μας

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ΕΕΑ

εεα logo

Ο Σύλλογος  Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής, βάσει Καταστατικού εγγράφει ως Τακτικά Μέλη του,  αποκλειστικά Ασφαλιστικούς Πράκτορες που  έχουν έδρα στον Νομό Αττικής και είναι νομίμως αδειοδοτημένοι από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ΕΕΑ  και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς ΕΕΠ.

Το ΕΕΑ,  αποτελεί  έναν από τους κύριους Υποστηρικτές μας.

Η ετήσια  οικονομική ενίσχυση του ΣΠΑΤΕ,  αποτελεί έναν σημαντικό πόρο για την υλοποίηση προγραμματισμένων δράσεων  του Συλλόγου μας και παράλληλα η υποστήριξη των αιτημάτων που υποβάλλουμε προς τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Πολιτείας.

Λίγα Λόγια για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ΕΕΑ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.). Μέλη του Επιμελητηρίου είναι το σύνολο των επαγγελματιών της περιφέρειας των Αθηνών οι οποίοι ασκούν εμπορική δραστηριότητα ή παρέχουν υπηρεσίες. Το Επιμελητήριο αποτελεί γνωμοδοτικό και συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας που βασικό του σκοπό έχει την ενημέρωση, προστασία και ανάπτυξη της τάξης των επαγγελματιών μελών του, μέσα στα πλαίσια της γενικότερης ανάπτυξης του εμπορίου και των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας. Στις αρμοδιότητες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, συμπεριλαμβάνονται η Τήρηση Ειδικού  Μητρώο και η Έκδοση  Ταυτοτήτων σε  Ασφαλιστικούς Πράκτορες, Μεσίτες Ασφαλίσεων και Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων .

Ασφαλιστικές Εταιρείες

mazi gia ton spate

Θέλεις και εσύ να ενταχθείς στους Υποστηρικτές;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία (σύντομη περιγραφή των διαθέσιμων επιλογών - κατηγοριών προβολής κλπ), μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email  info@spate.gr ή και τηλεφωνικά στο  210 69 12 456 & 210 32 33 808