ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Slider

Αγαπητοί Συνάδελφοι, καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή να με εκλέξετε ως μέλος του νέου Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ για την περίοδο 2019 – 2021 καθώς επίσης και τους συναδέλφους μου του Δ.Σ. για την ομόφωνη πρόταση, να αναλάβω την θέση της Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, την οποία και αποδέχθηκα.

maria dimitriadi

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι Συνάδελφοι μου στο Δ.Σ., αποτελούμε μια ομάδα που εργάζεται συλλογικά και έχει ως σκοπό με τις δράσεις και τις ενέργειες της, να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Πράκτορα , να το προφυλάξει από αθέμιτες πρακτικές και σε συνεργασία με άλλους φορείς να διαδώσει την αξία της «ασφάλισης» στον καταναλωτή.

Στόχοι του νέου Δ.Σ. για την τριετή θητεία, είναι η αναδιοργάνωση του Συλλόγου στο τομέα της επικοινωνίας χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία,  η εγγραφή νέων μελών και η ενδυνάμωση των δεσμών με τα μέλη μας καθώς και η δραστηριοποίηση του ΣΠΑΤΕ σε τομείς κοινωνικής και εθελοντικής δράσης.

Και βέβαια ο πιο σημαντικός, όπου εκεί χρειαζόμαστε την βοήθεια σας, ήδη συντάξαμε ένα ερωτηματολόγιο που παρακαλούμε να μας απαντήσετε, η όσο τον δυνατόν πληρέστερη και μεγαλύτερη προσφορά υπηρεσιών στα Μέλη μας σε βασικούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, η παροχή  ασφαλιστικών προϊόντων για τα Μέλη μας και ότι άλλο μας υποδείξετε ότι έχετε ανάγκη και εμείς με την σειρά μας, μπορούμε να σας παράσχουμε στα πλαίσια του Καταστατικού που διέπει τον Σύλλογο μας.

Με εκτίμηση,

Μαρία Δημητριάδη, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΠΑΤΕ