Καλως ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΠΑΤΕ!

To 3o Insurance Intermediaries Forum που διοργανώθηκε απο την Ethos Events και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 εστίασε στην πραγματική αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Στον Θεσμικό Χαιρετισμό που απεύθηνε κατά την έναρξη του Συνεδρίου η κα Μαρία Δημητριάδη, Ασφαλιστικός Πράκτορας και Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ, προσδιόρισε ένα περίγραμμα για την νέα αντίληψη που πρέπει κατά την άποψή της να επικρατήσει στην αγορά. Μέσα απο μία ενδιαφέρουσα ομιλία-παρουσίαση ξεδίπλωσε τους λόγους για τους οποίους ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ήταν και παραμένει ο πιο δυνατός και αναντικατάστατος κρίκος στην αλυσίδα της Διανομής.

Ολόκληρη την Ομιλία δείτε εδώ Θεσμικός Χαιρετισμός Μαρία Δημητριάδη

Στην δουλειά μας, έχει αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας και προσέγγισης του υποψήφιου προς Ασφάλιση… ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ήταν και παραμένει κυρίαρχος και αναντικατάστατος, διότι αποτελεί τον βασικό κρίκο στην αλυσίδα Διανομής των Ασφαλιστικών Προϊόντων

? Στο Panel II με τίτλο “Θεσμικό Πλαίσιο-Κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο” η κα Μαρία Δημητριάδη, Ασφαλιστικός Πράκτορας & Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ, ο κος Δημήτρης Γαβαλάκης Γεν.Γραμματέας ΕΕΑ, Πρόεδρος GAMA Global Hellas & Ιδρυτής της Life Plan Insurance και η κα Άλκυστη Χριστοφίλου,Εταίρος Ρόκας Δικηγορική Εταιρία & ΠρόεδροςAIDA Europe, συζήτησαν τις συνταρακτικές αλλαγές που πραγματοποιούνται σε όλο το φάσμα της οικονομικής – επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι οποίες επηρεάζουν την Ασφαλιστική Βιομηχανία σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η αυστηριοποίηση του Κανονιστικού Πλαισίου, ο καταιγισμός πληροφοριών που λαμβάνει ο καταναλωτής και τις οποίες καλείται να κατανοήσει, η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας, οι συνέπειες της πανδημίας #covid19, οι οικονομικοί και άλλοι “σύγχρονοι” κίνδυνοι αποδεικνύουν περίτρανα χωρίς να μένει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ήταν και παραμένει απαραίτητος για κάθε ασφαλισμένο.

Ολόκληρο το Panel II δείτε εδώ Θεσμικό Πλαίσιο.

Ευχαριστούμε πολύ την Ethos EVENTS για την διοργάνωση και την πρόσκληση συμμετοχής στο 3rd Insurance Intermediaries Forum.

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !

Διαβάστε επίσης